Vlucht F.L.Y. van Oost-Turkmenistan naar Rookburgh

Stap mee in ons vliegtuig dat je van Oost-Turkmenistan naar Rookburgh brengt, het nieuwe themagebied van Phantasialand! Toen het Duitse park opeens Rookburgh open deed waren Frederik, Andre, Wim & Jasper er als de kippen bij om de nieuwe zone te gaan ontdekken.

Blikvanger in de nieuwe zone is natuurlijk de vliegende achtbaan F.L.Y. die onder, boven, door het hele industriële stadje van Rookburgh zweeft. Zal F.L.Y. de kroon van beste achtbaan van het park, of zelfs van daarbuiten, naar zich toe trekken?! En hoe vergelijkt deze newgen Vekoma flying coaster zich tegenover de oudere flying coasters van Vekoma en de versies van B&M?! Je hoort het allemaal onze 28ste aflevering!

We gingen ook bij het nieuwe restaurant Uhrwerk eten en we bespreken waarom de naamkeuze van het nieuwe hotel misschien toch niet zo doordacht is… Maak je veiligheidsriemen vast en geniet van deze uitgebreide podcast! Deze aflevering valt te beluisteren via SoundCloud, iTunes, Google Podcasts & Spotify! En ook op ons nieuw YouTube kanaal kan je terecht om onze podcast te beluisteren.

https://soundcloud.com/user-398903328/028-vlucht-fly-van-oost-turkmenistan-naar-rookburgh