Coaster World: Heidi the ride | Theme Park World

Coaster World: Heidi the ride

In aflevering #26 gaan we achtbaan jagen! Net zoals op onze website waar we in de reeks Coaster World een specifieke achtbaan in de spotlights zetten en punten geven op verschillende categorieën (zoals airtime, lengte, etc…), brengen we deze reeks nu ook in podcast formaat.

En we starten met Heidi the ride! In 2017 opende Plopsaland De Panne de tweede in werking zijnde houten achtbaan van België. Eigenlijk had Heidi al een jaartje eerder in soft-opening moeten gaan maar dankzij een ontbrekend millieurapport moesten we iets langer wachten om Heidi te berijden.

Frederik, Tim D. & Timothy testten Heidi uit op een zonnig dagje Plopsaland. Vinden we Heidi te kort, of juist net lang genoeg? Hoe zit het met de airtime? Soepelheid? En mogen we Heidi de beste houten achtbaan van België noemen?! Je hoort het allemaal in deze aflevering!

Deze aflevering valt te beluisteren via SoundCloud, iTunes, Google Podcasts & Spotify! En ook op ons nieuw YouTube kanaal kan je terecht om onze podcast te beluisteren.