Over ons

Theme Park World is jouw wereld vol pretpark- en achtbaanplezier! We hebben het over alles wat er in de wondere wereld van de pretpark leeft. Daarbij kijken we niet alleen naar de parken dichtbij huis, we kijken ver over de grenzen heen. Dit alles brengen we onder andere in de vorm van een podcast, die op onregelmatige basis verschijnt.

Ook schrijven we artikels en tripverslagen neer en bieden we foto gallerijen aan. In de rubriek Coaster World raten en ranken we specifiek achtbanen. We berichten niet het dagelijkse nieuws uit de pretparkwereld, daar bestaan al genoeg andere websites voor (zie ons portaal).

Theme Park World is onafhankelijk en beoogt steeds kritisch te schrijven en berichten, maar nooit met de bedoeling om negatief te zijn en anderen te schaden.

Over de podcast

De podcast wordt gepresenteerd door Frederik samen met één of meerdere gasten. We bronnen uit een afwisselend team van gasten. Wil je graag meer weten over ons team podcasters? Dat kan! Meer informatie over onze podcasters vind je terug op de pagina ‘podcast team‘.

Een podcast opnemen en producen vraagt tijd. Daarom wordt de podcast op onregelmatige basis uitgebracht en niet op een vaste dag om een bepaalde periode. Wij proberen echter natuurlijk zoveel mogelijk podcasts op te nemen voor jullie! Hou daarom onze site, sociale media, iTunes of andere podcast apps in de gaten als je geen enkele aflevering wil missen.

De Theme Park World podcast wordt gratis ter beschikking gesteld via onze site en verscheidene podcast apps. Voor alle afleveringen geldt dat deze onbeperkt mogen worden gedownload en beluisterd door al onze bezoekers, op voorwaarde dat ze op geen enkele andere manier worden verspreid dan via deze website. Het ter beschikking stellen van afleveringen op een andere manier dan deze website is onwettig. Gelieve geen rechtstreekse link naar MP3 bestanden te plaatsen sociale media en internetfora.

Heb je een vraag of opmerking over de podcast?! Of wil je zelf ook eens te gast zijn in een aflevering? We zijn altijd op zoek naar interessante gasten en tips & suggesties om de podcast te verbeteren! Contacteer ons dan via de contact pagina.